Wat is "De Gelaarsde Kip" precies?!



"De Gelaarsde Kip" is de wervelende naam van een kakelhip toneelproject van het Cultuurcentrum Knokke-Heist. Het is bedoeld voor kids van het tweede leerjaar tot en met het zesde leerjaar van de lagere school. Het jeugdproject Knal! werd door het Cultuurcentrum uitgekozen om het project vorm te geven en de regie op zich te nemen! Met een knipoog naar fantasie en humor probeert Knal! samen met de kinderen jaarlijks een aantrekkelijke voorstelling te brengen. Op deze Toneel!Blogspot kan je het project elk jaar op de voet volgen!

dinsdag 2 oktober 2012

Audities achter de rug

Het zesde jaar van het toneelproject "De Gelaarsde Kip" ging afgelopen zaterdag van start met de eerste auditie. De kinderen die deelnamen aan deze spannende selectie deden hun uiterste best. Enkelen van hen deden zodanig goed hun best dat de jury erin slaagde om diezelfde dag nog een defintieve selectie te maken én een rolverdeling. De tweede auditieronde van volgende week hoeft dus niet door te gaan en we kunnen direct van start gaan met de repetities.

De kinderen die deelnamen aan de auditie ontvangen deze week een brief of ze erbij zijn of niet. Kinderen die erbij zijn vernemen zo ook wanneer de eerste repetitie zal doorgaan.

2 opmerkingen: